Erik Werner

Erik Werner

Presentator

**Bij Omroep Brabant werkzaam als ** presentator van “Erik staat aan!” op zondagmiddag 14-17 uur en daarbuiten als invaller. Voor Omroep Brabant heb ik bij Radio 538, Radio 10, Radio Veronica en een handvol lokale radiostations gewerkt.

Eerste herinnering aan Omroep Brabant Dat is januari 1998 geweest. Toen had ik voor het eerst kabelradio op mijn slaapkamer en viel het me op dat deze regionale omroep niet stoffig klonk.

Waarom Omroep Brabant? Ik wilde sinds we in Brabant wonen dichterbij huis bezig zijn met radio. En nu ik de hele radiotak wat beter ken is het gewoon ook nog eens een hele leuke club mensen.

Het gevoel van hier Ik kom oorspronkelijk uit de Betuwe. Dat is toch: doe je ding maar en doe maar normaal. Qua karakter sta ik altijd nog deels met beide benen in die Betuwse klei. Hier mag je best iets uitbundiger zijn. Inmiddels ben ik al meer bourgondisch geworden en kan ik ook meer van dingen genieten.

In mijn vrije tijd Tsja, muziek. Dat speelt een grote rol in mijn vrije tijd. Ik fiets graag, ben af en toe op skeelers te vinden en loop inmiddels ook alweer een tijdje hard.