Mark Goedmakers

Mark Goedmakers

Lid Regionale Mediaraad

**Vertegenwoordigt in de regionale mediaraad de stroming **Kunst en cultuur | werknemers.

Naast Omroep Brabant ben ik trotse papa van Thijs, getrouwd met Manon, woonachtig in ’s-Hertogenbosch en lid van de Oeteldonkse Club van 1882.

Sinds 2023 ben ik werkzaam als Head of Content bij ManpowerGroup. Voordat ik aan dit avontuur begon hield ik mij bij een bank bezig met het ontwikkelen en uitvoeren van een contentstrategie. Ook werkte ik in verschillende redactionele functies in de televisiewereld. Sinds 2022 vertegenwoordig ik de stroming kunst & cultuur in de regionale mediaraad.

Waarom Omroep Brabant In het brede medialandschap is het belangrijk dat Brabanders een omroep hebben waar zij zich mee kunnen identificeren, waar de Brabantse cultuur centraal staat en nieuws uit de regio een prominente plek heeft. Met mijn liefde voor de provincie en achtergrond in de media wil ik een positieve bijdrage leveren aan het versterken van de positie van Omroep Brabant. Dit doen we als mediaraad door het media-aanbodbeleid te toetsen en evalueren. Een mooie taak die ik - samen mijn medeleden - met trots uitvoer.