Ad van Kuijck

Ad van Kuijck

Lid Regionale Mediaraad

Vertegenwoordigt in de Regionale Mediaraad de stroming Levensbeschouwing.

Naast Omroep Brabant Ik ben Brabander in hart en nieren, geboren in het mooie dorp Rijsbergen aan de Belgische grens en trots op mijn zachte g. Ik woon nu dáár waar ze vaak het -lekkerste- worstenbroodje bakken, in Made dus. Als er iets te beleven is, ben ik graag van de partij. Vaak vaar ik met mijn Biesbosch Aak ‘Lieve’ door het prachtige Nationaal Park De Biesbosch om daar voor anker te gaan. Voor het goede Bourgondische leven meer ik met ‘Lieve’ jaarlijks aan in Brabantse steden als Breda, Den Bosch en Tilburg. Als geestelijk verzorger/ethicus ben ik werkzaam in het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis Tilburg, zorgcentrum Seniorenpartner de Wijngaerd in Made en voor Zinthiek Made. Zinthiek biedt diensten aan op het gebied van Zingeving en Ethiek; gespreksvoering, afscheidsviering, ethiek, moreel beraad, advisering en scholing.

Waarom Omroep Brabant? Deze omroep hoort bij mijn dagelijks leven, lezen op de nieuwsapp, luisteren naar Omroep Brabant in de auto of kijken tijdens Carnaval naar de Aopelaanders, Mayeners en andere dorpen en steden en genieten van de humor van Christel de Laat.

Ik ben geïnteresseerd in levensbeschouwelijke diversiteit en zingeving van mensen. Als ik aan humane zinvinding een steentje kan bijdragen zal ik dat altijd doen.