Ben Jamry

Ben Jamry

Lid Regionale Mediaraad

Vertegenwoordigt in de Regionale Mediaraad de stroming Ouderen

Naast Omroep Brabant Ben ik als gepensioneerd bankdirecteur actief als voorzitter van de Bondsraad Consumentenbond en als consultant voor bedrijven. Verder doe ik vrijwilligerswerk waarin ik mensen help in het doolhof van de zorg en persoonlijke financiële problematiek waar men tegenaan loopt in onze snel veranderende en complexe samenleving. Er blijft nog tijd genoeg over voor intensieve sportbeoefening zoals de halve marathon in Eindhoven die na de finishlijn, altijd eindigt met een spontaan welkom van Anne-Marie (presentatrice) van Omroep Brabant!

Waarom Omroep Brabant? Mijn ervaring met ziekenhuisomroepen en (ex)voorzitterschap en programmamaker bij een lokale omroep geven aan dat ik altijd al interesse heb gehad (en nog) in medialand. Omroep Brabant is een omroep waar de kijker/luisteraar zich in toenemende mate mee wil identificeren: dichtbij en betrokken bij gebeurtenissen en ontwikkelingen in woonplaats en regio. Dat spreekt mij aan.

Deelname in de Regionale Mediaraad zie ik dan ook als een voorrecht: mooi om een bijdrage te kunnen leveren aan het meedenken, toetsen en evalueren van het programmabeleid van Omroep Brabant.