Bart van Hoof

Bart van Hoof

Teammanager operations

Bij Omroep Brabant werkzaam als Teammanager operations. Vanaf 2008 bekleed ik deze functie waarin ik, naast dat ik leiding geef aan de vakgroepen Audio, Edit, Camera, MCR en Planning, technisch verantwoordelijk ben voor alles wat Omroep Brabant in de studio en op locatie maakt.

Voor Omroep Brabant In mijn jeugd ben ik vele jaren als vrijwilliger actief geweest voor verschillende lokale omroepen. Tijdens mijn studie ben ik freelance gaan werken, o.a. bij Omroep Brabant. Nadat ik van de Media Academie kwam ben ik als audiotechnicus begonnen bij het Nederlands Omroepproductie Bedrijf (NOB) in Hilversum. Mijn vaste werkplek was Radio 3FM. Ook ben ik in die tijd met een compagnon het audioproductiebedrijf 5&8 Productions gestart. Vanaf 2001 ben ik in dienst van Omroep Brabant. Mijn basis ligt in de audiotechniek en (audio)vormgeving. Daarna hield ik me als Projectleider Mediafaciliteiten vooral bezig met grote tvprojecten.

Waarom Omroep Brabant? Omroep Brabant houdt je op de hoogte van het laatste (sport)nieuws, gevarieerde andere programma’s en is live te vinden op heel veel evenementen waar je dus niets van hoeft te missen. Waar iets gebeurt is Omroep Brabant, en bij ons kun je het volgen via radio, tv, internet en onze app!

Het gevoel van hier In ben geboren en getogen in Hilvarenbeek, het mooiste dorp van Brabant! Naast dat ik trots ben op mijn dorp ben ik dat ook op Brabant. De gastvrijheid, gezelligheid en gemoedelijkheid. Maar ook op hetgeen we presteren, bijvoorbeeld op economisch, cultureel, muziek- of sportgebied. Privé, maar zeker ook vanuit mijn werk bij Omroep Brabant, ben ik graag op plaatsen waar iets te beleven valt. Midden in de samenleving.