Brabant+, lekker bingen op z'n Brabants

Brabant+

De allermooiste series en documentaires van Brabantse bodem

Kijk naar prijswinnende documentaires als 'Moederheil' en 'Brabant onder de Radar'. Breng de gezelligheid in huis met het diverse aanbod van concerten en muziekprogramma's. Of ontmoet de vele gezichten van trotse Brabanders en leef mee met de zachte 'G' van gezelligheid, gemoedelijkheid en gastvrijheid.

Met de nieuwe app van Omroep Brabant kijk je waar en wanneer je wilt naar al het moois wat Brabant te bieden heeft. Alle series en documentaires kijk je onbeperkt, reclamevrij en helemaal gratis. Naast on demand kun je met Brabant+ ook live tv-kijken en radio luisteren.

Download direct de Brabant+ app op je telefoon of tablet. Smart tv volgt later.

Installatie en veelgestelde vragen

Ben je op zoek naar informatie over hoe je Brabant+ op je smart tv installeert? Lees de instructies of kijk de video's, waarin Saskia je stap voor stap helpt bij de installatie op jouw tv.

Ook is er een pagina ingericht waar veelgestelde vragen (FAQ) worden beantwoord. Zoals: komen er nog meer programma’s beschikbaar op Brabant+? Is er ook een app voor gsm? In welke landen is Brabant+ te ontvangen?

’t Speelt in Brabant

Want in onze provincie gebeurt het. Echte verhalen die raken.

De actuele programma’s van Omroep Brabant kijk je live of gemakkelijk terug, als je ze hebt gemist. Het aanbod is enorm divers, de programma’s zijn meeslepend en de onderwerpen zijn soms verrassend en vaak herkenbaar. Hier zie je jouw Brabant!

Download 'Brabant+ voor jouw telefoon, tablet of tv.

Bingen op z’n Brabants

Op Brabant+ zie je het beste van Omroep Brabant. Voor jou geselecteerd. Bekende titels, spannende én ontspannende series, interessante documentaires en natuurlijk veel Brabantse gezelligheid.

Ook zijn er series en programma’s exclusief op Brabant+ te zien. Zo wil je bijvoorbeeld 'Het Ministerie van Brabantse Zaken' met Frank Lammers echt niet missen.

Speciaal ministerieel afgezant Frank Lammers maakt in deze serie korte metten met grote Brabantse problemen, zoals stikstof, droogte, drugs, wonen en ontkerkelijking. Frank pakt de zaken op zijn eigen onnavolgbare manier bij de hoorns en lost het op.