Brabant+, lekker bingen op z'n Brabants

Brabant+

Hier zie je jouw Brabant

Met de beste programma's van toen en nu. Geniet opnieuw van hitseries als De Wandeling, Op Safari, Culinaire Beterweter of Diamantjes. Breng de gezelligheid in huis met het diverse aanbod van cabaretshows, concerten en muziekprogramma's. Of leef mee met de bouwplannen van Karen Bruers en de ervaring als vluchteling in Brabant.

Met Brabant+ kijk je waar en wanneer je wilt naar al het moois wat Brabant te bieden heeft. Alle series en documentaires kijk je onbeperkt, reclamevrij en helemaal gratis. Naast on demand kun je met Brabant+ ook live tv-kijken en radio luisteren.

Download direct de Brabant+ app op je telefoon, tablet of smart tv.

Installatie en veelgestelde vragen

Ben je op zoek naar informatie over hoe je Brabant+ op je smart tv installeert? Lees de instructies of kijk de video's, waarin Saskia je stap voor stap helpt bij de installatie op jouw tv.

Ook is er een pagina ingericht waar veelgestelde vragen (FAQ) worden beantwoord. Zoals: komen er nog meer programma’s beschikbaar op Brabant+? Is er ook een app voor gsm? In welke landen is Brabant+ te ontvangen?

’t Speelt in Brabant

Want in onze provincie gebeurt het. Echte verhalen die raken.

De actuele programma’s van Omroep Brabant kijk je live of gemakkelijk terug, als je ze hebt gemist. Het aanbod is enorm divers, de programma’s zijn meeslepend en de onderwerpen zijn soms verrassend en vaak herkenbaar. Hier zie je jouw Brabant!

Download 'Brabant+ voor jouw telefoon, tablet of tv.

Bingen op z’n Brabants

Op Brabant+ zie je het beste van Omroep Brabant, met programma’s van toen en nu. Voor jou geselecteerd. Bekende titels, spannende én ontspannende series, interessante documentaires en natuurlijk veel Brabantse gezelligheid.