Brabant+ Sport

Kijk de ZLM Tour op Brabant+

Het is de laatste en belangrijkste voorbereidingswedstrijd voor de sprinters in de Tour de France. De ZLM Tour, een van de grootste meerdaagse wielerwedstrijden in de Benelux, trekt deze week door de provincie Noord-Brabant. Alles is LIVE te volgen.

Download direct de Brabant+ app op je telefoon, tablet of smart tv.

Installatie en veelgestelde vragen

Ben je op zoek naar informatie over hoe je Brabant+ op je smart tv installeert? Lees de instructies of kijk de video's, waarin Saskia je stap voor stap helpt bij de installatie op jouw tv.

Ook is er een pagina ingericht waar veelgestelde vragen (FAQ) worden beantwoord. Zoals: komen er nog meer programma’s beschikbaar op Brabant+? Is er ook een app voor gsm? In welke landen is Brabant+ te ontvangen?

’t Speelt in Brabant

Want in onze provincie gebeurt het. Echte verhalen die raken.

De actuele programma’s van Omroep Brabant kijk je live of gemakkelijk terug, als je ze hebt gemist. Het aanbod is enorm divers, de programma’s zijn meeslepend en de onderwerpen zijn soms verrassend en vaak herkenbaar. Hier zie je jouw Brabant!

Download 'Brabant+ voor jouw telefoon, tablet of tv.

Bingen op z’n Brabants

Op Brabant+ zie je het beste van Omroep Brabant. Voor jou geselecteerd. Bekende titels, spannende én ontspannende series, interessante documentaires en natuurlijk veel Brabantse gezelligheid.

Ook zijn er series en programma’s exclusief op Brabant+ te zien. Zo wil je bijvoorbeeld 'Het Ministerie van Brabantse Zaken' met Frank Lammers echt niet missen.

Speciaal ministerieel afgezant Frank Lammers maakt in deze serie korte metten met grote Brabantse problemen, zoals stikstof, droogte, drugs, wonen en ontkerkelijking. Frank pakt de zaken op zijn eigen onnavolgbare manier bij de hoorns en lost het op.