Betty’s Anti-katercake

Bouwwerk van wit brood, bacon, knakworsten en kwarteleieren.

Dit heb je nodig

  • Wit brood zonder korstjes
  • Een cakeblik
  • Bakpapier
  • Melk
  • Eieren
  • Plakken kaas
  • Geraspte kaas
  • Bacon
  • Knakworsten
  • Kwarteleieren

Zo maak je het

1Verwarm de over voor op 220 graden. Vul een schaaltje met melk en kluts er 2 a 3 eieren door.

2Zorg dat er bakpapier in het cakeblik zit anders krijg je het er niet (heel) uit. Doop de plakken brood in het eiermengsel en bedek de randen van het bakblik.

3Dan gaan we laagjes maken. Maak eerst een laagje met kaas en weer brood erop. Dan een laag met kaas en bacon. Daar komen 2 knakworsten bovenop. Leg gekookte eieren in het midden. Plakje kaas om het af te maken en dan volbouwen met brood. Beetje geraspte kaas, niet te zuinig. Laat het maar regenen.

4Dan mag het in die voorverwarmde oven. Bak je katercake ongeveer 20 minuutjes, tot hij mooi lichtbruin is.

Betty's Carnavalsrecepten