Outside Escape tour Oss

De Outside Escapetour neemt je mee langs markante en historische plekken van Oss, terwijl jullie op zoek gaan naar antwoorden op de uitdagende raadsels die je onderweg tegenkomt. Het is een cadeau voor jezelf of iemand anders, een bijzondere manier om met 2 tot 5 personen samen de stad op een andere manier te ontdekken en te genieten van de frisse lucht. Op ongeveer 3 minuten lopen van het centraal station is de start bij de meisjesschool aan de Molenstraat, nu een monumentaal kantoorgebouw van Organon. Samen met Marga en Rien ga je op avontuur en leer je niet alleen meer over de Osse farmacie maar ook wat tapijt, karmelieten en de anticonceptiepil met elkaar te maken hebben.

Het verhaal van Outside Escapetour Oss

Rien lijkt plotseling van de aardbodem verdwenen. Marga maakt zich zorgen en gaat naar hem op zoek. Op zijn bureau vindt ze een slecht leesbaar recept met allerlei ontbrekende informatie. Wat is dit voor recept? En wat heeft het met de verdwijning van Rien te maken?

Los samen met je team de raadsels op terwijl je de stad ontdekt en het verhaal van Marga en Rien langzaam ontrafelt. Over deze avontuurlijke wandeling van ongeveer twee kilometer doe je zo’n 1,5 uur. Er is in de App ook een Engelstalige versie te vinden.

Nagenieten in Café Cunen  

Maar het avontuur eindigt niet bij het laatste raadsel, want het eindpunt van de tour is het prachtige Museum Jan Cunen. Hier kun je genieten van een heerlijk hapje of drankje. Tip: vooraf reserveren garandeert je van een plekje. Ben je met een grote(re) groep? Of wil je een vriendinnen- of personeelsuitje organiseren? Neem dan vooraf contact op met [email protected].

Tip: maak je uitje compleet met een bezoek aansluitend Villa Curiossa, de spannende tentoonstelling over de geschiedenis van Oss.

18 mei 2024

13:16

Museum Jan Cunen

Molenstraat 65, 5341 GC

Profielfoto van VisitBrabant en partners
Mogelijk gemaakt door
VisitBrabant en partners