Expositie Simeonshof

Maar liefst 104 kunstwerken van 10 lokale kunstenaars zijn nu te bewonderen in het Simeonshof in Erp. Nog nooit eerder hingen er in het Simeonshof zóveel kunstwerken in één expostitie. 

De Kunstenaars
Zes cursisten van Judith Rosema: Malou Verhagen (Uden), Frans Velthuizen (Uden), Guus Pijnenburg (Oss), Carla van de Vorst (Uden), Carla Derks-van de Ven (Uden), Hanny Roijackers-Jonkers (Lieshout) en vier van Adri Frigge: Bert Essers (Schijndel), Annie Vogels (Uden), Leny van Balveren (Uden) en Maria Willems (Zeeland). Zij treffen elkaar wekelijks bij Kunst&Co in Uden. 

Over de Kunstwerken
Naast het schilderwerk zijn Judith en Adri beide bekwaam in druktechnieken. Het is dan ook niet vreemd dat in de tentoonstelling diverse etsen en linosnedes hangen. Verder zie je schilderwerk in olie, acryl en aquarel. Bijzonder zijn de dierportretten gemaakt met een veeg-en-gumtechniek. Ook is er tekenwerk met pastel, kleurpotlood en inkt. Vrijwel al het werk is realistisch.

De toegang is gratis. De tentoonstelling duurt nog tot en met 14 mei en is alle dagen toegankelijk. Ook kan je nagenieten van alle kunst met een lekker drankje, want er is Horeca aanwezig. 

Profielfoto van VisitBrabant en partners
Geschreven door
VisitBrabant en partners