Winter Efteling

In de Winter Efteling beleef je samen de meest onvergetelijke en warmste momenten. Kom en geniet vanaf 13 november 2023 van de sprookjesachtige sfeer in een winterse Wereld vol Wonderen. Hier voelen zelfs de koudste dagen van het jaar het warmst aan en mogen de avonden nóg langer duren.

Duizenden twinkelende lichtjes zijn je gids door een wereld waar sprookjes tot leven komen. Laat je leiden langs besneeuwde dennenbomen en knus verlichte huisjes naar de sfeervolle pleinen waar vrolijke klanken klinken. In deze Wereld vol Wonderen zwier je over de ijsbaan met je lief en slee je samen gierend van een glijhelling in het IJspaleis. Óf smelt je weg bij je favoriete sprookje en laat je je verwonderen in de meest betoverende attracties.

Smikkelen en smullen
Krijg je koude tenen? Strijk dan neer op een van de pleinen waar je met een warme chocolademelk in je hand je tenen verwarmt aan het Vreugdevuur. Heb je zin in iets sterkers? Laat je dan verleiden door de fruitige smaken van een dampende Glühwein. Knorrende magen schuiven aan tafel en verwennen zichzelf met een overheerlijke kom erwtensoep, een broodje worst of een verse wafel.

Dans jezelf warm
Op zaterdagen, zondagen en tijdens vakantie- en feestdagen geniet je samen van de vrolijke en warme muziek van diverse muzikanten rondom de Vreugdevuren. Zing of dans jezelf warm op echte soulklassiekers of kruip lekker tegen elkaar aan en geniet van de harmonische klanken. Kom naar het IJspaleis en laat jezelf betoveren door de werelden van sneeuw en vuur. Dagelijks vieren de Vuurprins en de Sneeuwprinses hier het Winterfeest. Luister naar hun verhaal en dans mee op de feestelijke dansvloer.

Om nog even over na te dromen
Begint de schemering te vallen? Wandel dan eens langs Villa Volta. Dit vervloekte huis lijkt als het donker wordt op magische wijze tot leven te komen. De mooiste afsluiting van zo’n betoverende winterdag beleef je samen bij een bezoek aan Aquanura. Omring jezelf met je favoriete gezelschap onder een prachtige diepblauwe winterhemel en laat je verwonderen door water, vuur en licht die samen dansen op de mooiste muziek.

Wil je samen nog langer genieten? Kom dan sprookjesachtig overnachten in een van de hotels, vakantiewoningen of appartementen, dan kun je uitgerust nóg een dagje langer samen winters genieten!

15 juli 2024

16:58

De Efteling

Europalaan 1, 5171 KW

Profielfoto van VisitBrabant en partners
Mogelijk gemaakt door
VisitBrabant en partners