Misty Fields

Op 8, 9 en 10 september vind het allerleukste ontdekkingsfesival Misty Fields plaats in het bosrijke natuurgebied De Groote Peel in Asten-Heusden. Hoewel Misty Fields al voor de zestiende keer plaatsvindt is, is het nog steeds een van de beste bewaarde geheimen in muziek-land. Al jaren weet Misty Fields de fijnste nationale en internationale namen naar Heusden te halen. En niet onverdienstelijk, want steeds meer muzikale fijnproevers en liefhebbers van sfeervolle festivallocaties weten de weg naar natuurgebied De Groote Peel te vinden.

Misty Fields is een meerdaags festival wat jaarlijks gehouden wordt in september met de Groote Peel als decor.Het is een regionaal georiënteerd cultuur- en muziekfestival met een diversiteit aan activiteiten die aansluiten bij doelgroepen als kinderen, jeugd, jongeren en ouderen.

Naast nieuwe muziek presenteren we ook beeldende kunst, theater en documentaires. De sfeervolle, bosrijke locatie en het uitgebreide aanbod aan eten & drinken maken de unieke festivalervaring compleet.

6 september 2024

02:00

Asten-Heusden

Hollideeweg 3, 5725 BH

Profielfoto van VisitBrabant en partners
Mogelijk gemaakt door
VisitBrabant en partners