Park Hilaria

Van 2 tot en met 11 augustus 2024 verandert de Kennedylaan in Eindhoven weer in Park Hilaria. Meer dan honderd spectaculaire en nostalgische kermisattracties, live optredens en volop eet- en drinkgelegenheden staan garant voor een gezellig dagje uit voor alle leeftijden.

Het tijdelijke pretpark is veel meer dan alleen een kermis. Het is zomers topvermaak voor alle leeftijden. Van ver vallen de grote, spectaculaire kermisattracties op, maar daarnaast biedt Park Hilaria ook straattheater, talloze live optredens op diverse themapleinen en volop eet- en drinkgelegenheden.

Geen snelheidsduivel? Niet getreurd, Park Hilaria kent ook veel nostalgische attracties. Een oase van rust tussen het kermisgeweld. Voor de kleinsten zorgt de Park Hilaria mascotte Larie de Kanarie samen met Arie voor de vrolijke noot.

Ook dit jaar is er weer het gratis muziekplein Hollario. Bij Hollario feestcafé zorgen de live optredens van Nederlandstalige artiesten ervoor dat de stemming er goed in blijft. Ben je liefhebber van Schlagermuziek, bier und bratwurst ? Bezoek dan de Duitste Biergarten! Daarna is het heerlijk bijkomen in de Poffertjessalon, Het Wilde Westen, het Tapas terras of bij één van de vele eet- en drinkgelegenheden op het terrein. Kom gezellig een bezoekje brengen voor een leuk dagje uit! 

2 augustus 2024

02:00

Eindhoven

Kennedylaan 1, 5612 AB

Profielfoto van VisitBrabant en partners
Mogelijk gemaakt door
VisitBrabant en partners