Bevertocht door de Biesbosch

Motorjacht Le Pecheur biedt u de mogelijkheid om met verschillende arrangementen te genieten van de Biesbosch. Nationaal Park Biesbosch is een natuurgebied van in totaal 9.700 hectare. Vanaf het water is het park nog beter en mooier te ervaren. Naast diverse planten treft men verschillende dieren zoals vossen, reeën, zee- en visarenden en natuurlijk de beroemdste bewoner; de bever.

U vertrekt vanuit de schitterende Jachthaven Biesbosch te Drimmelen om een dag(-deel) te varen met Le Pecheur, een klassieke stalen schip met een houten opbouw, type Super van Craft.

Dit is bijvoorbeeld ideaal wanneer u ‘het hutje op de heide’ beu bent als locatie voor een zakelijke bijeenkomst. Le Pecheur is, al varend, de ideale locatie voor een vergadering, presentatie of een intiem bedrijfsuitje. Ook als u iets te vieren heeft met vrienden of familie is het genieten aan boord van Le Pecheur. Met een gezelschap vanaf 4  tot 10 personen bent u aan boord altijd welkom en is (bijna) alles mogelijk. Al varend, vanuit Jachthaven Biesbosch te Drimmelen, geniet u van koffie of thee met een gebakje, lunch of diner met een drankje. Deel uw wensen met ons en we maken voor u graag een offerte/arrangement op maat.

Rustig genieten van de Biesbosch met koffie/thee, lunch, borrel en/of diner. Bij mooi weer kunt u voor anker of afmeren aan een van de oevers of steigers. Ook kan er natuurlijk gezwommen of gesupt worden. Ook bij slecht weer zijn we van alle gemakken voorzien.

Een van onze arrangementen is de Bevertocht:

Wat krijg je tijdens deze mooie unieke bevertocht:

  • Gedurende 3 uur een unieke natuurbeleving
  • Ontvangst met een kopje koffie, thee of frisdrank
  • Heerlijke kleine borrelhapjes
  • Alle drankjes, ook alcoholhoudende inbegrepen
  • Een schitterende zonsondergang
  • Mogelijk het spotten van o.a. een bever

Kosten: € 50,00 incl. btw. per persoon.

 We varen iedere woensdagavond vanaf 14 mei t/m 15 augustus, vertrek om 19:00u, vanaf de mooie Jachthaven Biesbosch te Drimmelen. Aankomst 22:00u.

Aanmelden gaat via onze contactpagina of deze link. Na aanmelding en betaling ontvangt u de routebeschrijving naar onze ligplaats. 

25 mei 2024

15:44

Drimmelen

Marinaweg 0, 4924 AD

Profielfoto van VisitBrabant en partners
Mogelijk gemaakt door
VisitBrabant en partners