Blogger 'KanjerGuusje' gaat mogelijk toch door in 2012

31 december 2011 om 18:29
nl
Blogger Lowie van Gorp uit Kaatsheuvel gaat mogelijk toch door met zijn blog 'KanjerGuusje'. Dat laat hij zaterdag aan Omroep Brabant weten. Alleen als hij de titel 'Twitteraar van het Jaar' wint, komt er geen einde aan de verhalen op zijn blog.
Geschreven door

Eerder dacht Van Gorp er nog aan om te stoppen met zijn blog, die hij acht maanden geleden begon naar aanleiding van zijn zieke dochter Guusje. Zij leed aan kanker en overleed eind oktober op 10-jarige leeftijd.

Haar vader Lowie besloot om alle verhalen en gebeurtenissen op te schrijven en openbaar te maken. De blog 'KanjerGuusje' is inmiddels ruim vier miljoen keer bezocht.
Twitteraar van het Jaar
Van Gorp doet een gooi naar de titel Twitteraar van het Jaar. "Deze week was er een tussenstand. Ik heb vier concurrenten. In de tussenstad had ik meer dan zestig procent van de stemmen." De blogger uit Kaatsheuvel hoopt dat hij de titel kan binnenslepen. "Het gaat me niet om mij als persoon. Het gaat om het boek over Guusje en Stichting KanjerGuusje die de zorg ondersteunt voor kinderen met kanker en hun naasten."

Met zoveel bezoekers voor zijn blog kan Van Gorp eigenlijk niet stoppen. "Mijn toekomst als blogger hangt af van de wedstrijd Twitteraar van het Jaar. Als ik win, ga ik toch door na 1 januari."

Eerder deze maand verscheen ook een boek met alle gebundelde verhalen over het leven van Guusje van Gorp.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.