Zwaargewonde jongen (11): meerdere schoten gelost in Cuijk - Omroep Brabant
Video

Zwaargewonde jongen (11): meerdere schoten gelost in Cuijk

2 januari 2012 om 16:20
nl
Rond het moment dat op oudejaarsavond in Cuijk de 11-jarige jongen werd beschoten, zijn in de buurt meer schoten gelost. In de ruit van een huis op de kruising van de Crusaatstede en de Vuurijzerstede is een kogelgat ontdekt. De kogelinslag is zaterdagavond aan de politie gemeld rond de tijd dat de jongen werd geraakt.
Geschreven door

Dat heeft de politie maandag bekendgemaakt. Het staat nog niet vast dat het schot in de ruit is gelost door dezelfde dader met hetzelfde wapen.

Het jongetje raakte zaterdag zwaargewond. Hij is inmiddels geopereerd, zijn situatie is verbeterd maar hij ligt nog wel op de Intensive Care. Volgens familieleden is er een kogel uit zijn lever verwijderd.

Burgemeester Wim Hillenaar van Cuijk vraagt degene die de jongen heeft beschoten, zich te melden. "Er loopt iemand rond die weet dat hij het heeft gedaan. Die zou zich moeten melden", zei Hillenaar maandag tegen RTL. "Dit is zo’n bizar voorval. Zelfs als het moedwillig is gebeurd, dan zou zo iemand tot inkeer moeten komen en zich moeten melden."

Een politiehelikopter heeft maandagochtend vanuit de lucht opnamen gemaakt voor het onderzoek. Er werken twaalf mensen aan de zaak.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.