Video

PSV: 'We lichten optie op Zakaria Labyad'

3 januari 2012 om 07:26
nl
Technisch manager Marcel Brands van PSV zegt niets gehoord te hebben over een transfer van toptalent Zakaria Labyad naar het Portugese Sporting Lissabon. Volgens De Telegraaf tekent Labyad binnenkort een vijfjarig contract in Lissabon.
Geschreven door

Het contract van Labyad bij PSV loopt deze zomer af, maar PSV heeft een eenzijdige optie om het contract met twee jaar te verlengen. "Wij zullen die optie lichten als dat nodig is", reageert Brands.
Sporting troefde PSV af in strijd Stijn Schaars
Sporting staat op dit moment derde in de Portugese competitie. Bij Sporting voetballen sinds een halfjaar al de Nederlanders Ricky van Wolfswinkel en Stijn Schaars. Van Wolfswinkel werd overgenomen van FC Utrecht, Schaars kwam over van AZ. In de strijd om Schaars troefde Sporting PSV ook al af. Schaars leek in de zomer van 2011 naar Eindhoven te vertrekken, maar koos op het laatste moment voor het Portugese avontuur.
Vaste waarde
Labyad brak vorig seizoen door bij PSV en groeide dit seizoen uit tot een vaste waarde. Enkele maanden geleden verdreef hij international Jeremain Lens uit het basiselftal.








App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.