Video

Minderjarige tieners parkeren vaders auto in de sloot

3 januari 2012 om 12:48
nl
Drie jonge meiden uit Schijndel (11, 13 en 14 jaar) zijn dinsdagochtend in alle vroegte met de auto van de vader van een van hen in de sloot gereden. Het drietal uit Schijndel besloot om vijf uur in de ochtend tijdens een slaapfeestje met de wagen op pad te gaan, meldde de politie.
Geschreven door

Een poging om de auto aan de Koeveringsedijk te keren, mislukte. Ze reden de sloot in. De meiden belden vervolgens aan bij een vrouw in de straat. Volgens de vrouw was de auto beschadigd aan de bumper en de koplamp aan de voorzijde, alledrie de meisjes hadden achter het stuur gezeten. Het ongeluk gebeurde doordat de meisjes het gas intrapte in plaats van de rem.

Een krantenbezorger zag de auto uiteindelijk liggen in de sloot en heeft de politie gebeld. De meisjes hadden geluk dat de sloot droog stond, aan de andere zijde van de weg was dat niet het geval.

Agenten brachten de meiden terug naar hun slaapadres. De vader heeft geen aangifte gedaan. De politie probeert via bureau Halt een passende straf voor het drietal te vinden.





App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.