Video

Honderden aanwezigen bij bijeenkomst over Bram Claassen in Haghorst

3 januari 2012 om 20:43
nl
De bijeenkomst over de vermiste Bram Claassen (19) dinsdagavond is bezocht door honderden belangstellenden. De bijeenkomst was bedoeld om informatie uit te wisselen over de vermissing.
Geschreven door

In zaal Bij Verhoeven in Haghorst waren onder meer burgemeester Ryan Palmen van Hilvarenbeek, de politie en de brandweer aanwezig. De burgemeester heeft weinig hoop dat Claassen levend wordt gevonden. De bijeenkomst die drie kwartier duurde, was ook bedoeld om steun te bieden aan elkaar.
Vermist
Bram Claassen wordt sinds zondagnacht vermist. Een grote zoekactie van politie en brandweer met een sonarboot heeft nog geen resultaat opgeleverd.
Woensdag verder
De autoriteiten hebben dinsdag van zes tot een uur gezocht in het kanaal. Politie en brandweer gaan woensdag verder zoeken naar Claassen. Hierbij wordt naast de sonarboot waarmee al gezocht is, ook een meer geavanceerdere boot en een speciaal getrainde hond ingezet.
Vragen
De bijeenkomst sloot af met een vragenronde, onder de aanwezigen was veel onduidelijkheid over de vermissing. "Ondanks dat we nog niet veel duidelijkheid hebben, ben ik blij dat ik bij de bijeenkomst was", zegt een lid van sportclub E.D.N. '56, waar Claassen ook lid van is. "Iedereen heeft vragen, maar niemand kan ze beantwoorden."
Dorp zelf op zoek
Met een groep van veertig tot zestig Haghorstenaren werd maandag en dinsdag al gezocht naar de vermiste man. Een van de zoekers: "Ik denk dat we overal al twee keer zijn geweest. We hebben de hele omgeving al gehad, dat is erg frustrerend. We denken er aan om nog maar eens langs het kanaal gaan te zoeken." De familie van Bram Claassen liet op de bijeenkomst via burgemeester Palmen weten dat ze het erg prettig vinden dat het dorp zo betrokken is bij de zoekactie.


App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.