Sylvia Hoeks wees rol in New Kids af

4 januari 2012 om 02:36
nl
Actrice Sylvia Hoeks uit Maarheeze heeft een filmrol in New Kids Nitro afgewezen. Dat zei ze in het VARA-programma 'Evenblij het nieuwe jaar in', dat dinsdagavond is uitgezonden.
Geschreven door

In 'Evenblij het nieuwe jaar in' interviewt presentator Frank Evenblij bekende gasten in zijn eigen stamcafé.
Geen ordinaire snol
Hoeks zegt fan van de New Kids te zijn. Tijdens de opnames van De Bende van Oss, riep ze een keer dat ze wel een rolletje in New Kids Nitro zou willen. De dag daarna werd ze gebeld met de vraag of ze een rol in de film wilde spelen. Toch wees ze dat aanbod af. Hoeks: "Die rol was erg specifiek. Dat moest ik maar niet doen." Hoeks benadrukt dat het niet ging om een rol als 'ordinaire snol'. Zo'n rol wilde ze namelijk wel graag spelen.
Weg uit Maarheeze
Hoeks werd naar eigen zeggen beschermd opgevoed in het dorp Maarheeze. Op veertienjarige leeftijd wilde Hoeks graag weg uit het dorp om de wereld te ontdekken. Ze kwam terecht in Amsterdam. Hoeks: "Ik was heel blij toen ik in de grote stad kwam. Daar kwam ik mensen tegen die helemaal opkwamen voor wie ze waren. Voor mij was dat een soort vrijheid, in Amsterdam kon ik uitzoeken wie ik was."
Bescheiden
Presentator Evenblij noemde Hoeks in het programma de actrice van 2011. Op de vraag of de actrice daar trots op is, werd Hoeks in lichte verlegenheid gebracht. Ze reageert met: "Tja, ik ben maar een bescheiden Brabander."



App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.