Video

Vermiste Bram Claassen uit Haghorst ook woensdag niet gevonden

4 januari 2012 om 22:10
nl
De politie heeft woensdag weer naar de vermiste Bram Claassen uit Haghorst gezocht. Claassen is ook woensdag niet gevonden. De 19-jarige man is sinds zondagnacht spoorloos. Zijn ouders waren woensdagochtend even aanwezig bij de zoekactie. Vrijdag wordt er verder gezocht naar Bram.
Geschreven door

"Ze zijn even aanwezig geweest hier bij de sluis waar de zoekactie woensdag plaatsvond. Ze zijn helemaal kapot, de hoofden naar beneden", vertelde verslaggever Pieter Bremer. Ook waren er weer veel dorpsbewoners in touw. "Niemand van hen wil thuis zitten en niets doen."
Bij de sluis
Bij de actie van woensdag werden naast de sonarboot waarmee al gezocht is, ook een meer geavanceerde boot en een speciaal getrainde hond ingezet. De politie heeft geen enkele aanwijzing waar Bram te water zou zijn geraakt. Ze hebben woensdag zeker een uur gezocht bij de sluis in het Wilhelminakanaal.
Geen resultaat
Zo'n tien agenten hielpen mee en er was ondersteuning van Rijkswaterstaat. De zoektocht naar Claassen leverde maandag en dinsdag ook geen resultaat op.
Bijeenkomst
Dinsdagavond kwamen honderden belangstellenden naar zaal Bij Verhoeven in Haghorst, waar een bijeenkomst werd gehouden. De samenkomst was bedoeld om informatie uit te wisselen en elkaar steun te bieden.
Morgen verder
De dorpsbewoners willen ook donderdag weer verder gaan zoeken naar Claassen. Zaal Bij Verhoeven in Haghorst is de uitvalsbasis geworden van de dorpelingen die naar Claassen zoeken. Donderdag begint de zoektocht van de dorpelingen om negen uur met een bijeenkomst in Bij Verhoeven.





App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.