Eerste aflevering Wie is de Mol? best bekeken

6 januari 2012 om 14:01
nl
De eerste aflevering van het nieuwe seizoen Wie is de Mol? heeft een recordaantal kijkers getrokken. Ruim 2,1 miljoen mensen volgden de start van het twaalfde seizoen van het nieuwe programma.
Geschreven door

Presentator Art Rooijakkers uit Geldrop is ontzettend trots. "Wat een onwerkelijke start van dit nieuwe seizoen. De cijfers zijn een mooi compliment voor de makers", zegt hij.
Interactieve website
Via een interactieve website krijgen kijkers een overzicht van alle tweets met de hashtag #widm en berichten van de Mol. Daarnaast geeft het tweede scherm extra details over de opdrachten. Kijkers kunnen via het scherm aangeven wie ze verdenken en kunnen deze verdenking delen met hun sociale netwerk.

In het spannende spel moeten de kandidaten opdrachten uitvoeren om geld te verzamelen. Een van hen is de Mol. Aan hem of haar de taak de boel stiekem te saboteren, om het eindbedrag zo laag mogelijk te houden.
IJsland
Wie is de Mol? speelt zich dit jaar af in het desolate IJsland. Een van de deelnemers is oud-zwemmer Maarten van der Weijden uit Eindhoven. Schrijfster Marion Pauw moest donderdagavond na de test als eerste kandidaat naar huis.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.