FC Videoton hengelt vergeefs naar Gorter

7 januari 2012 om 08:00
nl
De Hongaaarse landskampioen Videoton heeft deze week vergeefs bij NAC geïnformeerd naar de mogelijkheid om Donny Gorter over te nemen. De 23-jarige linksachter uit Essen heeft echter zelf al aangegeven niet geïnteresseerd te zijn in een Hongaars avontuur, melden bronnen binnen de Bredase club.
Geschreven door

De selectie van NAC arriveerde vrijdagmiddag in de Spaanse sinaasappelstad Valencia voor een trainingskamp van een week. In de meegereisde groep onder leiding van trainer John Karelse ontbraken Anthony Lurling (vliegangst) en Nemanja Gudelj, die in Zeist revalideert van een knie-operatie.

Wel van de partij in Spanje zijn Robbert Schilder en Ömer Bayram. Hoe hun nabije toekomst er uit zal zien, is nog onduidelijk. Voor beide spelers bestaat immers interesse (van respectievelijk FC Twente en het Turkse Kaiserispor) en de transfermarkt is nog tot en met 31 januari geopend.

Ook opgenomen in de selectie voor het achtdaagse trainingskamp zijn drie spelers uit Jong NAC, Steven Edwards, Elson Rooi en Youssouf Zinga.NAC speelt morgenmiddag een oefenwedstrijd tegen de koploper in de zondagse topklasse, Achilles '29 uit Groesbeek.
Gesprekken met spelers
In de loop van de week zal de technische leiding individuele gesprekken voeren met spelers, van wie de contracten aflopen. NAC wil in ieder geval graag door met routinier Anthony Lurling, tweede doelman Jimmy van Fessem én aanvaller Ömer Bayram, die voor drie jaar bij kan tekenen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.