Omer Bayram lijkt toch te vertrekken

7 januari 2012 om 08:00
nl
Het lijkt erop dat NAC-aanvaller Ömer Bayram toch gaat vertrekken naar het Turkse Kayserispor. Vrijdag, na aankomst in Valencia, waar de club een achtdaags trainingskamp heeft belegd, ontkende de speler én NAC weliswaar dat er al handtekeningen waren gezet. Maar dat er druk onderhandeld werd, was wel duidelijk.
Geschreven door

De vraag lijkt meer wannéér Bayram vertrekt dan óf hij vertrekt naar Kayserispor. Als hij in de winterstop verkast krijgt NAC nog een bedrag voor de aanvaller. Aan het eind van het seizoen loopt zijn contract af en is hij dus transfervrij.

Wie NAC voorlopig niet gaat verlaten, is Donny Gorter. De Hongaaarse landskampioen Videoton heeft deze week vergeefs bij NAC geïnformeerd naar de mogelijkheid om hem over te nemen. De 23-jarige linksachter uit Essen had echter zelf al aangegeven niet geïnteresseerd te zijn in een Hongaars avontuur, melden bronnen binnen de Bredase club.

In de groep die vrijdag in Valencia landde ontbraken Anthony Lurling (vliegangst) en Nemanja Gudelj, die revalideert van een knie-operatie. Wel in de selectie voor het trainingskamp zitten drie spelers uit Jong NAC: Steven Edwards, Elson Rooi en Youssouf Zinga.

NAC speelt zondag een oefenduel tegen de koploper in de zondagse topklasse, Achilles'29. In de loop van de week worden gesprekken gevoerd met spelers van wie de contracten aflopen. NAC wil in ieder geval graag door met routinier Anthony Lurling.


App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.