Video

Kayserispor maakt komst Bayram bekend, NAC-speler ontkent

7 januari 2012 om 21:14
nl
Het vertrek van NAC-speler Ömer Bayram naar Kayserispor lijkt zeker. De site van de Turkse club meldt zijn komst zelfs al, net zoals het ANP. Maar wanneer?
Geschreven door

Tegenover de Bredase clubleiding ontkende Bayram zaterdag in de vooravond nog altijd dat er sprake is van een overeenkomst.
Site Turkse club
Volgens Kayserispor is Bayram per 2 juli 2012 speler van de Turkse club. Er zou een akkoord zijn over een vierjarig contract. Maar het lijkt waarschijnlijker dat de NAC-aanvaller nog deze maand de overstap maakt naar Turkije. De clubs zijn nog altijd in onderhandeling over een per directe overstap.
Forceren
Het lijkt er op dat Kayserispor met het bericht op de website op een onwerkbare situatie aan probeert te sturen tussen Bayram en NAC, zodat de club de in de zomer transfervrije aanvaller niet pas medio 2012, maar nog deze maand in kan lijven.
Jeffrey van As
Van As, zaterdagavond halfzeven: ,,Ömer zegt tegen mij en onze gehele technische staf dat het niet klopt dat hij overeenstemming heeft bereikt in Turkije. Heel vreemd dus dat de website dit wél meldt. En ja, wij denken ook dat hij akkoord is over een vierjarig contract. Maar dat zouden we dan wel graag van Ömer zelf willen horen. Nogmaals: hij zegt dat hier niets van waar is. Wij hebben sterk het gevoel dat er met ons een spelletje wordt gespeeld."
Opleidingskosten
Van As benadrukte zaterdagavond nogmaals dat NAC hoe dan ook recht heeft op de 340.000 euro aan opleidingskosten. Ook als Bayram in de zomer transfervrij vertrekt.



App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.