Kijkers Hans Teeuwen teleurgesteld in comebackshow 'Spiksplinter'

8 januari 2012 om 19:21
nl
Na zeven jaar afwezigheid maakte Hans Teeuwen uit Budel in 2011 zijn comeback als cabaretier met zijn show 'Spiksplinter'. Zaterdagavond werd de tv-registratie op RTL4 door 983.000 mensen bekeken. Maar echt positief over de show waren de meeste kijkers niet.
Geschreven door

Na zijn avontuur als jazzzanger en het spelen van een cabaretvoorstelling in Groot-Brittannië, keerde Teeuwen vorig jaar weer terug in de Nederlandse theaters. Zaterdagavond werd zijn show 'Spiksplinter' tegelijkertijd uitgezonden met de voorstelling van cabaretier Herman Finkers uit 2007. Die wist twee keer meer kijkers te trekken dan de show van Teeuwen.
Kritiek
Via Twitter kwamen gedurende de show veel negatieve berichten binnen. "Zelfs deze reclame is leuker dan die grapjas Hans Teeuwen", klaagde Mary. "Ik was vast niet de enige die de show van Hans Teeuwen gisteravond vond tegenvallen. Toch...?", vroeg @audiotist zich af. Ook @jokepelser was teleurgesteld in de Budelse cabaretier. "Eerst maar eens even Hans Teeuwen verwijderen uit de interesses van mijn sociale pagina's #isnietmeerwathetwas". Een veelgehoorde klacht was dat Teeuwen zijn oude repertoire in een nieuw jasje stopte. "Het is veel van hetzelfde", aldus @HannekeCC.
Complimenten
Toch waren er ook positieve geluiden te horen over de show, vooral van mensen die de show later pas terugkeken. "Hans Teeuwen geniaal, snel, subtiel grof, en zeer vermakelijk!", zegt @tjerkzweers. @Ginflauide heeft een boodschap voor alle klagende kijkers: "Het is wel veel van hetzelfde, maar dat is alles op tv."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.