Video

NAC: Eskes nieuwe directeur en contractverlenging Karelse

9 januari 2012 om 07:00
nl
Volgende week maandag, tijdens de nieuwjaarsreceptie van NAC, wordt Stefaan Eskes gepresenteerd als de nieuwe directeur van de Bredase club. Bronnen melden dat de laatste plooien glad zijn gestreken. NAC hoopt later deze week rond te zijn met coach John Karelse over de verlenging van zijn contract.
Geschreven door

Eskes, die voorheen onder meer actief was als general manager en commercieel directeur voor de Amsterdam Admirals, begint op 1 juli aan zijn nieuwe job. In de maanden daarvoor zal de huidige directeur Ed Busselaar hem inwerken.
Deze week akkoord
Ook op technisch vlak worden de contouren van het nieuwe NAC steeds nadrukkelijker zichtbaar. Nadat vorige maand technisch directeur Jeffrey van As al een nieuw tweejarig contract ondertekende, hoopt de clubleiding mogelijk deze week al tot een akkoord te komen met coach John Karelse.

Van As heeft al meerdere malen de intentie uitgesproken om met elkaar door te gaan. Zondagmiddag herhaalde hij dit. "We zijn heel tevreden over John. We willen graag met hem door. Met die gedachte gaan we de gesprekken in."

Over de toekomst van zijn assistenten Gert Aandewiel en Arno van Zwam (keeperstrainer) wordt later gesproken. Van As wil eerst zekerheid hebben over het aanblijven van Karelse.
Vertrek Bayram
Ondertussen bekijkt NAC ook de mogelijkheden om bij een vertrek van Ömer Bayram in de winterstop een vervanger aan te trekken. Omdat de Bredase club onder curatele staat bij de KNVB en niet meer uit mag geven dan 50.000 euro, is alleen het huren van een speler mogelijk. FC Twente-speler Steven Berghuis staat hoog op het lijstje van NAC.

Pim Bouwman, die bij de Bredase club mag vertrekken, staat in de belangstelling van AGOVV.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.