Video

Mysterieuze boodschap op fietspad tussen Heumen en Linden

9 januari 2012 om 15:02
nl
Op het fietspad tussen het Gelderse Heumen en het Brabantse Linden staan met tussenpozen van enkele tientallen meters woorden gekalkt met graffiti. Harry Hendrix uit het Limburgse Molenhoek ontdekte dat de woorden een boodschap vormen als je ze achter elkaar leest.
Geschreven door

"Linda lieve meid heb ik je al gezegt dat ik kei veel van je hou daarom wil ik je iets vragen wil je g.v.d. doorlopen ik mis je" staat er te lezen.
Linda
Hendrix ontdekte de woorden tijdens het wekelijkse rondje dat hij rijdt op zijn toerfiets. "Tijdens het fietsen ga ik altijd nadenken. Toen ik deze woorden zag en erachter kwam dat ze een boodschap vormden, werd ik benieuwd naar het verhaal van deze mensen." Een stukje eerder blijkt namelijk ook nog de naam 'Linda' te staan, waaruit Hendrix opmaakt dat de boodschap opgedragen moet zijn aan ene Linda.
Mysterieus
"Wat wel raar is, is dat de woorden in verschillende handschriften geschreven zijn. Misschien zijn het wel twee boodschappen door elkaar heen", concludeert Hendrix voorzichtig. Waar de boodschap vandaan komt, durft hij niet met zekerheid te zeggen. "Eind deze zomer zag ik de woorden voor het eerst staan, dus ik denk dat het iets met de Nijmeegse vierdaagse te maken heeft. Maar je weet maar nooit, misschien is het wel een romanticus."



App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.