Robert Heijkoop (30) sinds zaterdag vermist

9 januari 2012 om 15:05
nl
De 30-jarige Robert Heijkoop uit Spijkenisse wordt sinds zaterdagochtend halftien vermist. Hij is voor het laatst gezien in Roosendaal, waar hij bij de ouders van een vriend om geld kwam vragen.
Geschreven door

Robert is verward en verkeert in de veronderstelling dat hij de wereld moet redden van aids, kanker en oorlog. Hij is zonder geld vertrokken. Robert heeft gestudeerd aan de Fontys Hogeschool voor Journalistiek in Tilburg en verhuisde later naar Amsterdam.

Robert zei in Roosendaal dat hij naar Parijs wilde. In een bericht op Facebook gaf hij echter aan dat hij naar de Franse plaats Rennes-le-Chateau wil gaan. Daar heeft hij ooit een reportage gemaakt voor een tijdschrift.

De politie in Nederland, België en Frankrijk is momenteel naar hem op zoek. Zijn familie en vrienden zouden graag zien dat hij snel weer naar huis komt, zodat hij hulp kan krijgen bij zijn problemen.
Signalement
Robert Heijkoop is 1.88 meter lang en heeft rossig haar. Hij droeg een donkerblauwe Adidas-jas, een zwarte vale joggingbroek en beige schoenen. Mensen die een tip hebben kunnen de politie bereiken op het nummer 0800-6070.



App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.