Video

Rea Lenders: "Ik ga naar de Olympische Spelen"

9 januari 2012 om 19:02
nl
Trampolinespringster Rea Lenders is er van overtuigd dat zij deze zomer in actie komt tijdens de Olympische Spelen van Londen. De Bossche moet zich vrijdag zien te kwalificeren tijdens het kwalificatietoernooi in Londen maar gaat er van uit dat dat geen probleem wordt.
Geschreven door

Rea Lenders kwam al eens in actie tijdens de Olympische Spelen. In Athene behaalde ze een mooie achtste plaats. Voor Beiiing 2008 plaatste de Bossche zich net niet. Desondanks trainde ze vier jaar lang hard door met als enige doel deelname aan de spelen van Londen.
Vol vertrouwen
"Dat gaat me lukken. Er doen vrijdag tijdens het kwalificatietoernooi in Londen dertien meiden mee en die strijden om 8 tickets. Als ik net zo spring als nu tijdens de training moet kwalificatie voor Londen geen enkel probleem zijn", is Rea Lenders vol vertrouwen.
Nummer 13 op vrijdag de 13e om 13.00 uur
Bijgelovig is de trampolinespringster gelukkig niet want ze komt als nummer 13 in actie om precies 13.00 uur Engelse tijd op vrijdag de dertiende. "Dat vind ik alleen maar leuk. Natuurlijk heb ik op een wedstrijddag mijn vaste rituelen zoals welke muziek ik wil horen en de volgorde van ontbijt. Maar dat nummer 13 doet mij helemaal niets."



App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.