Gezin uit Waalre ving verkrachte Kelly (19) op

10 januari 2012 om 08:00
nl
De 19-jarige Kelly uit het Belgische Turnhout, die op nieuwjaarsdag verkracht werd, is na de verkrachting opgevangen door een gezin uit Waalre. “Het meisje stond te huilen toen ik open deed. Ze had dikke lippen en haar bloes hing open”, vertelt de bewoonster tegen het ED.
Geschreven door

De Belgische werd ontvoerd en verkracht door vermoedelijk twee Nederlandse mannen en achtergelaten in Waalre. "Toen ze daar op haar knieën zat, hebben de daders gezegd dat ze twintig seconden moest wachten en daarna naar het dichtstbijzijnde huis moest lopen. Dat was dat van ons", zegt de vrouw uit Waalre, die Kelly in haar woning opving.
Gruwelijk verhaal
Maandag deed Kelly uitgebreid haar verhaal in de Vlaamse krant Het Laatste Nieuws, in de hoop dat getuigen zich melden. Toen ze na een avond stappen op weg naar huis was, werd ze een bestelbusje ingetrokken en zeker twee keer verkracht in een woning. De Belgische justitie denkt dat de verkrachting in Nederland is geweest, maar weet nog niet om welke woning het gaat. De Belgische politie werkt in deze zaak samen met de Nederlandse politie.
Daders
Van de vermoedelijk twee daders is weinig bekend. Ze zouden Engels en Nederlands hebben gesproken en reden in een vermoedelijk lichtgekleurd bestelbusje. De politie roept mensen op die iets hebben gezien te bellen met de recherche in Valkenswaard op het telefoonnummer 0900-8844. Anoniem melden kan bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.