Video

Bejaarde vrouw met rollator verongelukt in Waalwijk

12 januari 2012 om 19:14
nl
Bij een ongeluk op de kruising van de Burgemeester de Goeylaan en de Talmastraat in Waalwijk is donderdagmiddag een bejaarde vrouw met een rollator om het leven gekomen. Dat gebeurde rond tien over half zes.
Geschreven door

De 86-jarige vrouw werd frontaal aangereden door een bestelbus. Wat de oorzaak van het noodlottige ongeval is, is onbekend. Er waren geen getuigen bij het ongeluk.

Een omstander begon meteen het reanimeren van het slachtoffer totdat de politie arriveerde. Ook een traumahelikopter werd opgeroepen naar de plaats van het ongeval maar deze is uiteindelijk niet geland omdat het al te laat was. De vrouw overleed ter plekke.

De betrokken automobilist van 53 uit Waalwijk is door de politie gearresteerd en in het politiebureau opgevangen en verhoord. Hij verklaarde dat hij in het donker opeens een schim zag en dat hij een aanrijding niet meer kon voorkomen. De kruising is tijdelijk afgesloten geweest om de plaats van het ongeval te onderzoeken en te bepalen wat er precies is gebeurd. Zo zijn foto's genomen van de beschadigde bestelauto en de rollator.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.