Doodslag met Theo Maassen ook in de rest van Nederland goed ontvangen

13 januari 2012 om 00:57
nl
De film Doodslag met in hoofdrol Theo Maassen is goed ontvangen door het publiek. Op Twitter laten de eerste bioscoopbezoekers zich lovend uit over de film. De Doodslag was afgelopen week al in de Brabantse bioscopen te zien, maar is nu in heel Nederland te bewonderen.
Geschreven door

"Doodslag is een aanrader, een ijzersterk begin," twittert Klaas de Jong. Jeroen Wijnand die samen met zijn dochter naar de bioscoop is geweest noemt het een 'goeie film'. "Het einde valt wel wat tegen," aldus Paul du Long. René Bhawanidin spreekt over een 'bizarre film'.
Succesvolle première
Vorige week beleefde Doodslag haar première in het Parktheater in Eindhoven. Verslaggever René van Hoof was ter plekke en vond Doodslag een heftige en goede film met mooie shots van Eindhoven. De gehele film is de lichtstad van Brabant opgenomen.
Het verhaal
Theo Maassen speelt de hoofdrol in Doodslag. In de film is hij ambulancebroder Max die heeft heft in eigen hand neemt tegen de hufteringheid en vervolgens in de gevangenis terechtkomt. Hierdoor verandert zijn leven compleet. Tegen Omroep Brabant verklaarde Maassen dat het de bedoeling dat Doodslag 'het denken in Nederland zal veranderen'.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.