Vernielde televisie Mental Theo nep

14 januari 2012 om 01:57
nl
Theo Nabuurs uit Den Bosch, beter bekend als Mental Theo, was vrijdagavond zo gefrustreerd van de uitslag van The Voice of Holland, dat hij zijn laptop door zijn televisie heeft gegooid. Toch lijkt de foto die hij aanvoerde als bewijs, niet helemaal te kloppen.
Geschreven door

De dj kon maar niet begrijpen dat Charly Luske werd uitgeschakeld in de talentenjacht. Vrijdagavond twitterde Nabuurs een foto van zijn kapotte plasmascherm. Deze foto komt opvallend veel overeen met een foto van een gebroken plasmascherm in een Britse voetbalwebsite. De scheuren in het scherm en de plaats van de lichtflits zijn exact hetzelfde. De dj bevestigde later dat het om een grap ging.
Opnemen voor Luske
De Bosschenaar kondigde zijn actie aan op Twitter: "Ik gooi mijn laptop door mijn plasma als Charly Luske niet doorgaat", twitterde hij. Toen bekend werd dat Charly Luske de talentenjacht moest verlaten, voegde Nabuurs de daad bij het woord. Maar wel met Photoshop.

"Uit respect voor Charly Luske, ik ga je helpen met een super single. Hier is mijn kapotte plasma", aldus de dj nadat hij zijn actie had 'uitgevoerd'.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.