Drugsdealer aangehouden tijdens politieactie in Den Dungen

14 januari 2012 om 16:04
nl
Bij een politieactie naar vermoedelijke dealactiviteiten van een 38-jarige inwoner van Den Dungen, heeft de politie vrijdagavond in totaal twaalf verdachten aangehouden, waaronder de vermoedelijke dealer.
Geschreven door

De andere verdachten, mannen in de leeftijd van 18 tot 40 jaar, werden in en rondom de woning aan de Poeldonk opgepakt. Zij hadden drugs bij de hoofdverdachte gekocht.
200 gram amfetamine in beslag genomen
In totaal werd bij de aangehouden verdachten ongeveer 200 gram amfetamine in beslag genomen, waarvan een groot deel in de betreffende woning. Tijdens een huiszoeking werden verder enkele drugsgerelateerde spullen meegenomen. Verder nam de politie een televisie in beslag, die vermoedelijk met drugsgeld is betaald.
Hoofdverdachte zit nog vast
De hoofdverdachte uit Den Dungen is opgepakt en zit nog vast. Een 24-jarige Belgische klant zit nog vast, omdat hij geen Nederlands woonadres heeft. De overige aangehouden mannen zijn na verhoor in vrijheid gesteld. De politie ging over tot deze actie nadat uit onderzoek was gebleken dat vanuit de woning van de hoofdverdachte vermoedelijk werd gehandeld in drugs.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.