Video

Tullepetaonen kakelen van geluk na Nacht van 't Swaree

14 januari 2012 om 17:11
nl
24 uur in de buitenlucht wachten voor een kassa. Zelfs voor mega-artiesten als Madonna en Lady GaGa gebeurt dat amper nog. Behalve dan in Roosendaal. Daar staan ze graag een etmaal buiten voor toegangskaartjes van de Priense Swaree. Dat is de populaire jaarlijkse carnavalsrevue van en voor Roosendalers, een paar weken voordat het feest echt losbarst.
Geschreven door

Jong en oud bivakkeerden op het Tongerloplein in een ludiek tentenkamp dat door sommigen al was omgedoopt tot Occupy Roosendaal. Met deze editie betere weersomstandigen dan de afgelopen jaren want toen vroor het dat het kraakte. Nu was het soms lenteachtig. Honderden Tullepetaonen kakelen weer van geluk want het is ze weer gelukt. Onder streng toezicht van de organisatie, vlogen bijna 1600 toegangskaartjes binnen enkele uren de deur uit.
Leut
Alle deelnemers van het traditionele evenement Nacht van 't Swaree willen er zeker van zijn dat ze de Priense Swaree kunnen meebeleven. Die is op zaterdag 4 februari, met een middag- en een avondvoorstelling. Het gekke is dat niemand eigenlijk weet wat er op het programma staat .... maar dat doet er niet toe: de echte liefhebbers weten dat het zoals altijd weer stikleutig zal zijn.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.