Toekomst camping Fort Oranje nog onduidelijk

16 januari 2012 om 17:58
nl
De gemeente Zundert geeft maandag nog geen duidelijkheid over de toekomst van camping Fort Oranje in Rijsbergen. Campingeigenaar Cees Engel kreeg van de rechter tot afgelopen zondag de tijd om zijn camping brandveilig te maken.
Geschreven door

De brandweer is gaan kijken en heeft maandag gerapporteerd aan de gemeente. De gemeente wil nog niets zeggen over de bevindingen van de brandweer. Het rapport moet volgens een woordvoerster eerst worden besproken binnen het gemeentebestuur. Dat gebeurt pas over twee weken, als het rapport openbaar wordt gemaakt.
Discussiepunten
De controle van de brandweer was vorige week donderdag. Zes brandweermannen inspecteerden drie uur lang het campingterrein. Een gemeentewoordvoerster laat weten dat er nog wat 'discussiepunten' zijn en dat ze daarom nog niets over de bevindingen van de brandweer kan zeggen. Eigenaar Cees Engel maakt zich desondanks geen zorgen.
Uitstel
De gemeente wilde de camping eerder sluiten, maar kon volgens de rechter onvoldoende aantonen dat er acuut brandgevaar was. De campingeigenaar kreeg daarom tot 15 oktober om de camping helemaal brandveilig te maken.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.