Gers Pardoel trots op parodie 'Ik Neem Je Mee'

17 januari 2012 om 21:38
nl
"Wel lachen", zo omschrijft rapper Gers Pardoel uit Kaatsheuvel de parodie van Gerst op het nummer 'Ik Neem Je Mee'. Het alternatieve nummer 'Ik Laat Je Thuis' is al bijna een half miljoen keer bekeken op YouTube en heeft een grote kans om dé carnavalshit van 2012 te worden.
Geschreven door

"Ik Laat Je Thuis" kwam al bij 3FM-dj Giel Beelen in de uitzending en ook bij Q-Music is het nummer al dagenlang te horen. Pardoel kan de humor er wel van inzien. "Het is een groot compliment als je muziek wordt gecoverd door andere muzikanten, dat betekent dat zij er ook wat in zien. Ik zie het vooral als een bevestiging van een geweldig nummer."
Goud voor debuutalumbum Gers Perdoel
Er is ook al officiële bevestiging dat de muziek van Gers Pardoel in de smaak valt. Het debuutalbum 'Deze Wereld Is van Jou' heeft afgelopen weekend de gouden status bereikt. In minder dan drie maanden tijd zijn er meer dan 25.000 exemplaren over de toonbank gegaan. Iets waar Gers Pardoel positief door verrast was. "Stiekem op gehoopt natuurlijk, maar toch echt niet verwacht dat het zo vlug zou gaan."
Carnaval vieren
Zelf is Gers van plan om met zijn vrienden uit Amsterdam de komende carnaval in Brabant te gaan vieren. De kans is daarbij groot dat hij zijn eigen nummer in verschillende vormen terughoort tijdens het feesten. "Dat lijkt me wel lachen", aldus de rapper. "Alhoewel, ik vind mijn eigen tekst toch wel wat beter."App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.