Tilburgse slagerij Robeo sluit winkel om rioolstank

19 januari 2012 om 12:54
nl
De Tilburgse slagerij Robeo aan het Pater van den Elsenplein is donderdag gesloten omdat er een rioollucht hangt in de winkel. De slager heeft al weken last van de riolering.
Geschreven door

De kelder staat vol en de wc-pot loopt over. Slager Mohamed El Abbassi huurt het pand van de gemeente Tilburg. Hij belde al een paar keer met de gemeente, maar die loste volgens El Abbassi het probleem niet op. Inmiddels heeft de gemeente laten weten dat ze de situatie vervelend vindt. Er is een paar weken geleden een noodreparatie uitgevoerd in de kelder, maar dat heeft blijkbaar onvoldoende geholpen.
Voor kerst
Vlak voor de kerst stonden er reparateurs in de slagerij om de problemen te verhelpen, maar omdat het vanwege de kerstdagen druk was in de winkel, kon op dat moment de reparatie niet worden uitgevoerd. De gemeente Tilburg heeft toegezegd dat er donderdagmiddag nog iemand langskomt om de kelder leeg te pompen en de wc te ontstoppen. Om de problemen op langere termijn op te lossen, zal de riolering moeten worden aangepakt. Maar daar is meer tijd voor nodig.
Stank
Omdat de stank in zijn winkel zo erg is, blijven de klanten weg. Daarom besloot de slager zijn winkel donderdag te sluiten. Zodra de stank uit de wc en de kelder weg is, gaan de deuren weer open.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.