Video

Beschoten autodief A16 Prinsenbeek komt uit Bladel

19 januari 2012 om 18:01
nl
De man die woensdag na een achtervolging op de snelweg A16 bij Prinsenbeek werd aangehouden in een gestolen auto is een 35-jarige man uit Bladel. Dat meldt de politie, die bij de aanhouding een waarschuwingsschot loste.
Geschreven door

De politie achtervolgde de man vanaf Dordrecht. Toen zij de bestuurder een stopteken gaven, nam de man de afslag naar een tankstation ter hoogte van Zevenbergschen Hoek. In plaats van daar te stoppen, ging de bestuurder er met hoge snelheid vandoor en nam hij de afslag richting de A59.
Spookrijden
Even verderop keerde de Bladelnaar zijn voertuig, waarbij hij tegen een achtervolgende politieauto botste. Daarna ging hij in tegengestelde richting de A16 op.

Ter hoogte van Prinsenbeek wisten de agenten op een afrit het voertuig tot stoppen te brengen, waarbij een aanrijding ontstond tussen de beide voertuigen. Toen de man niet aan de bevelen van de agenten voldeed en een verdachte beweging maakte, . Vervolgens kon de verdachte met behulp van een politiehond in zijn voertuig worden aangehouden.

De man werd meegenomen naar het ziekenhuis om behandeld te worden aan enkele lichte verwondingen die hij had opgelopen. Daarna is hij achter de tralies gezet.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.