Video

Sanne van Paassen mist wereldbekerfinale in Hoogerheide

20 januari 2012 om 07:02
nl
Veldrijdster Sanne van Paassen moet zondag de wereldbekerfinale in Hoogerheide aan zich voorbij laten gaan. De Vlierdense is nog altijd niet fit.
Geschreven door

Ze kampt al enkele weken met een infectie aan haar luchtwegen een heeft daar nu buikklachten bovenop gekregen. "Dat komt door de medicijnen. Mijn lichaam heeft daar wel een klap van gekregen. Daarom ben ik nog niet genoeg hersteld. Iedere keer dat ik nu een fysieke inspanning lever krijg ik een terugslag en dat is een teken dat ik nog niet fit ben", zegt de 23-jarige Vlierdense.

Sanne van Paassen was vorig jaar nog winnares van het wereldbekerklassement. Nu kan ze dus de laatste wedstrijd voor diezelfde wereldbeker niet meedoen. Daardoor heeft ze tijd voor andere dingen zoals haar studie. Ik ben druk bezig met afstuderen en daar heb ik nu tijd voor. Bovendien geeft me dat ook wat afleiding."
Puzzelen
Als Sanne van Paassen niet bezig is met haar studie gooit ze zich vol overgave op de puzzel van 1000 stukjes die nu voor een deel op de salontafel ligt. "Mentaal doet het me wel wat dat ik nu niet fit ben en daardoor wedstrijden mis. Door de puzzelen geeft me dat veel ontspanning. Het is inderdaad best wel verslavend want je krijgt echt de drang om die puzzel in een keer af te maken maar dat gaat me helaas niet lukken", kan Sanne van Paassen ondanks haar fysieke malheur nog lachen.









App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.