Boxtelse met verlichte decolletés naar KamaSutrA Beurs - Omroep Brabant

Boxtelse met verlichte decolletés naar KamaSutrA Beurs

19 januari 2012 om 22:08
Het wordt een spannend weekend voor Marion van Berlo. De Boxtelse staat de komende drie dagen op de erotiekbeurs KamaSutrA in Utrecht. De erotiek vindt ze niet zo spannend. Het gaat om haar nieuwe creatie. De Boxtelse is de bedenker van beha's met LED-lampjes.
Geschreven door

Twee jaar terug, vlak voor kerst, kwam ze op het idee van de verlichte lingerie. "Ik en mijn vriend Nol hadden net kerstlampjes gekocht en fantaseerden waar je die nog meer voor kan gebruiken. Ik hield ze voor mijn decolleté en daarna is het balletje gaan rollen."
China
Het duurde uiteindelijk twee jaar voordat de eerste partij met verlichte beha's klaar was. "Er waren nog geen strengen LED-lampjes op de markt die kort genoeg waren voor beha's. Ik ben naar China gegaan om de producent zover te krijgen ze voor mij te maken." Thuis naaide ze de beha's met lampjes in elkaar.
Twaalf uur
De lichtjes gaan twaalf uur mee en draaien op een kleine batterij die aan de zijkant is weggewerkt. Vriend Nol maakte de batterijtjes op maat. "De lampen zitten met klitteband aan de kledingstof. Zo kunnen ze gewoon gewassen worden", zegt Marion.
Vuurdoop
De vuurdoop voor Marion en haar verlichte LED-lampjes is dus dit weekend. Op de KamaSutrA beurs in Utrecht. Daar moet blijken of haar creatie de aanwezigen het licht doet zien.
App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...