Video

"PSV wordt kampioen"

20 januari 2012 om 11:23
nl
PSV wordt kampioen. Daarover zijn de 'PSV-watchers' Thijs Slegers van Voetbal International, Martijn van Beeten van AD Sportwereld en Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad het eens.
Geschreven door

In Forza PSV laten de drie sportjournalisten weten Ajax, AZ en FC Twente van een minder kaliber te vinden. "Ajax is de belangrijkste concurrent, Frank de Boer een uitstekende trainer, maar die ploeg is toch minder uitgebalanceerd dan PSV", aldus Slegers.
Team
De teamgeest van PSV wordt door Van Beeten geroemd. "Jeugd, enthousiasme, creativiteit, aanvalsdrang. Daar leunt dit team op en dat is heel mooi om te zien. De verdediging van PSV was de zwakke plek, maar ook die linie is steeds sterker gaan presteren".
Rutten
Het naderende vertrek van Fred Rutten zal in de tweede seizoenshelft geen problemen opleveren. "Eerder integendeel. De spelersgroep gunt het Rutten een afscheidscadeau, dus een titel", aldus Slegers.
Van Gaal?
Rik Elfrink denkt dat Dick Advocaat de belangrijkste kandidaat is om Rutten op te volgen, terwijl hij de komst van Louis van Gaal ook wel ziet zitten. Bert van Marwijk is de belangrijkste kandidaat van Slegers en Van Beeten, waarbij beiden wijzen op de ontsnappingsclausule van de bondscoach.

Forza PSV is vrijdagavond om 18 uur te zien op Omroep Brabant TV.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.