37 tips over ontvoering en verkrachting Vlaamse Kelly (19) uit Turnhout

20 januari 2012 om 12:14
nl
Bij de Belgische en Nederlandse politie zijn inmiddels 37 tips binnengekomen over de ontvoering en verkrachting van de 19-jarige Kelly uit het Belgische Turnhout. De politie in Turnhout kreeg 31 tips binnen. Bij de politie in Valkenswaard kwamen de afgelopen week zes tips binnen.
Geschreven door

De Vlaamse Kelly werd in de nacht van oud op nieuw in Turnhout in een bestelbusje ontvoerd en naar een huis gebracht, waarschijnlijk in Brabant. Daar werd ze meerdere keren verkracht door twee mannen. Een paar uur later werd ze in een weiland bij de Heuvelstraat in Waalre gedropt. Ze liep daarna naar een huis in de buurt, waar ze werd opgevangen door een gezin.
Buurtonderzoek
Alle tips worden nagetrokken en het onderzoek loopt nog, tot dusver zonder resultaat. De politie in Valkenswaard hield vorige week een buurtonderzoek, maar dat leverde weinig bruikbare informatie op. Ook heeft de politie nog geen idee waar het huis zou staan, waarin de Vlaamse werd verkracht.
Douche
De jacht op de daders van de ontvoering en verkrachting is niet eenvoudig omdat Kelly na de verkrachting onder de douche is gezet. Vermoedelijk wilden de daders zo sporen uitwissen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.