Wüst raakt schaatsspullen kwijt in Salt Lake City

20 januari 2012 om 14:47
Schaatster Ireen Wüst uit Goirle kan in Salt Lake City voorlopig niet trainen op het ijs. Wüst heeft namelijk geen schaatsspullen. Bij aankomst donderdag op het vliegveld bleek haar bagage zoek.
Geschreven door

Wüst mist een hoop kleding, enkele schaatsspullen en haar schaatspak. Alleen haar schaatsschoenen heeft ze nog in haar bezit. Die had ze in haar handbagage gestopt. De Goirlese schaatsster kan daardoor voorlopig niet op het ijs trainen. In Salt Lake City wordt dit weekend de World Cup sprint gehouden.
Vermoeden
"Je staat te wachten bij de bagageband op je koffer en terwijl iedereen zijn vaak te zware koffers van de band tilt sta je daar maar te staan... In de hoop dat hij zo ineens te voorschijn komt. Na tien minuten begin je al een vaag vermoeden te krijgen en dat vermoeden wordt werkelijkheid nadat je al een half uur bij de bagageband hebt gestaan voor niks. Inmiddels is iedereen al vertrokken met zijn of haar koffers en rolt de bagage van een andere bestemming alweer op de band."
Oversized xxl T-shirt
"Dan is het tijd om de vliegmaatschappij in te lichten en te vragen waar jouw koffer met al je spullen nou gebleven is. Het standaard antwoord is dat ze hun uiterste best doen om hem zo snel mogelijk te traceren en te zorgen dat hij weer terug komt. Vervolgens krijg je een heel sexy oversized xxl t-shirt mee en een tandenborstel om de nacht door te komen."

Wachten op privacy instellingen...