Video

Dode bij ongeluk Ringbaan Zuid in Tilburg, bestuurder aangehouden

23 januari 2012 om 00:30
nl
Op de Ringbaan Zuid in Tilburg is bij een auto-ongeluk zondagavond de passagier van een auto om het leven gekomen. De bestuurder is gewond naar het ziekenhuis gebracht, aldus de politie. Hij zou gedronken hebben en is aangehouden.
Geschreven door

Het ongeval liet een enorme ravage achter op de Ringbaan Zuid. Vlakbij de kruising met de Broekhovenseweg botste de auto tegen een boom na het inhalen van een andere auto, liet de politie weten. Door het taalgebruik van de bestuurder vermoedt de politie dat het gaat om twee Oost-Europese mannen.
Uit auto geslingerd
Het slachtoffer werd door de klap uit de wagen geslingerd. De automobilist is door de politie aangehouden omdat hij had gedronken. Volgens ooggetuigen reed de auto erg hard.
Ooggetuigeverslag
Een getuige vertelde dat ze met hoge snelheid ingehaald werd door een auto. Deze auto stuurde na het inhalen terug naar rechts en reed daarbij frontaal tegen een rechts van de weg staande boom. Dit gebeurde in een flauwe bocht.
Ringbaan Zuid
De Ringbaan Zuid voor de Broekhovenseweg werd voor enkele uren afgezet voor nader onderzoek. De ravage trok veel kijkers. Er werden schermen geplaatst.
Vier stukken
Bij het bergen van het wrak bleek de auto in vier stukken gebroken. Elk deel werd apart door het bergingsbedrijf opgetakeld en afgevoerd.
App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.