Brabantse kranten komen met noodeditie door storing Wegener

23 januari 2012 om 08:42
nl
Door een storing in het computernetwerk van uitgeverij Wegener zijn het Brabants Dagblad en BNDeStem maandagochtend met noodedities verschenen. Het Eindhovens Dagblad kwam wel gewoon uit.
Geschreven door

Alle kranten zijn maandagochtend wel 'normaal' beschikbaar op internet. Het Brabants Dagblad verschijnt in enkele regio's met een noodeditie. De Gelderlander, dat ook door Wegener wordt uitgegeven en in het Land van Cuijk uitkomt, kon nog een paar verschillende edities drukken.

Dinsdag krijgen lezers van de getroffen kranten een dikker dagblad op de deurmat. Volgens Brabants Dagblad en BN DeStem zal het nieuws dat maandag had moeten verschijnen in de krant van dinsdag te lezen zijn. Het gaat dan om het belangrijkste regionale nieuws en sportnieuws.
Vaker storing
Het is niet de eerste keer dat Wegener kampt met technische problemen. De laatste storing dateert van eind november vorig jaar. Toen konden de kranten niet gedrukt worden door een technische storing bij de drukkerij in Best.

Een week eerder verschenen om dezelfde reden ook noodedities van de kranten en op 5 augustus kwam er zelfs helemaal geen krant uit.


App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.