Michelle (22) uit Sint Pancras nog steeds vermist

12 augustus 2021 om 12:39
nl
De 22-jarige Michelle uit Sint Pancras is nog niet gevonden. Donderdag zochten familie en vrienden met TROS Vermist in Breda naar de vermiste vrouw, maar dat leverde niets op.
Profielfoto van Asja Vossen
Geschreven door
Asja Vossen

Volgens Vermist was de vrouw donderdag nog gezien in het park in de wijk Ginneken en in de Bijenkorf in Breda.

Gedwongen om te stelen
Michelle wordt sinds 9 januari vermist. Ze zou door haar vriend gedwongen zijn om te stelen in winkels Breda. "Wat ze doen is bij een winkel iets stelen. Vervolgens gaan ze terug naar dezelfde winkel en proberen het spul te ruilen", vertelt een medewerker van het programma. "Ze zijn donderdagmiddag nog bij de HEMA gesignaleerd, maar wij waren te laat. We hebben alle winkels afgelopen waar ze geweest zouden zijn, maar hebben hen niet gevonden."

TROS Vermist nam ook een kijkje bij een huis waar familie van Gerben, de vriend van Michelle, zou wonen en waar de twee zouden zijn. "We zijn ook nog bij een huis in Oosterhout geweest naar aanleiding van een tip, maar ook daar vingen we bot."

Uitzending
Vrijdagavond besteedt TROS Vermist aandacht aan de vermissing en laat beelden zien van de zoektocht donderdagmiddag in Breda. "We hopen dat mensen die Michelle en haar vriend gezien hebben, contact op te nemen met onze redactie." Dat kan op het nummer 0800-2080.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.