The Winner Is... niet Jill van Leeuwen uit Eindhoven

16 maart 2012 om 00:28
De Eindhovense Jill van Leeuwen heeft de finale van talentenjacht 'The Winner is...' niet gewonnen. Van Leeuwen streed donderdagavond tegen zeven andere finalisten in het eindduel van de SBS6-show. De Eindhovense zangeres werd tweede en ging naar huis met 287.500 euro.
Geschreven door

Soulzanger Bryan B. won de show, hij ontving een miljoen euro als prijzengeld en een platencontract. In de finale streden de winnaars van alle categorieën tegen elkaar. Van Leeuwen deed mee in de categorie 'vrouwelijke solisten'. Ze zong in de finale het nummer 'Listen' van Beyoncé.
Met overmacht naar de finaleVan Leeuwen had eerder in de show weinig moeite met de andere kandidaten. In de halve finale nam ze het op tegen de 16-jarige Jackie Teerenstra, zij zong het nummer 'Sweet About Me' van Gabriella Cilmi. Van Leeuwen overtrof haar met het nummer 'One Moment in Time' van de onlangs overleden zangeres Whitney Houston. Uiteindelijk legde ze het in de finale af tegen Bryan B.
De familie van Jill gaf aan trots te zijn op de zangeres.
René SchuurmansEerder deed ook zanger René Schuurmans uit Sint-Michielsgestel mee aan de talentenjacht. Schuurmans deed mee in de categorie 'Professionals'. De zanger verloor van ex-Idolsdeelneemster Dewi Pechler met één puntje verschil.

Wachten op privacy instellingen...