Video

Grootste Brabantse handelsmissie ooit in de startblokken

22 maart 2012 om 01:33
nl
Ruim 130 ondernemers en bestuurders uit Brabant gaan volgende maand mee met een handelsmissie naar China. Het is daarmee verreweg de grootste missie die de provincie ooit heeft georganiseerd. Woensdag kwam een aantal deelnemers bij elkaar om zich voor te bereiden op de missie.
Geschreven door

Ze deden dat door onder leiding van Lianne Baaij van het bedrijf China Access een karaoke-liedje te leren in het Chinees. Volgens Baaij moet iedereen die zaken wil doen met China beseffen dat er in karaoke-bars betere banden gesmeed worden dan aan vergadertafels. De missiegangers leerden een populair Chinees liefdesliedje. Volgens Baaij kan iedere Chinees het meezingen. 
Vertrek op 14 april De handelsmissie naar China vertrekt op 14 april en is bedoeld om Brabantse ondernemers te helpen om voet aan de grond te krijgen in China. Delegatieleider is Commissaris van de Koningin Wim van de Donk. Daarnaast zijn er vertegenwoordigers van onder andere Eindhoven, Tilburg, Den Bosch, Helmond, en Oss. Omroep Brabant zal verslag doen van de handelsmissie.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!