Zakaria Labyad verbindt toekomst bij PSV aan Cocu

8 april 2012 om 13:09
nl
Zakaria Labyad laat een beslissing over zijn toekomst voor een groot deel afhangen van wie volgend seizoen hoofdtrainer bij PSV is. Dat zei de Marokkaanse middenvelder van PSV zondag na de gewonnen bekerfinale tegen Heracles Almelo (3-0).
Geschreven door

"Het gaat niet eens zo zeer om het aanbod van PSV, maar vooral om wie volgend seizoen trainer is. Als Phillip Cocu hoofdtrainer blijft, is de kans groot dat ik blijf", aldus Labyad.
'Cocu bijzonder populair'Volgens de 19-jarige Utrechter is Cocu, interim-trainer na het ontslag van Fred Rutten, bijzonder populair onder de spelers en supporters. "Hij heeft een goede band met iedereen. Hoe lang is het niet geleden dat de fans de naam van de trainer scandeerden?"
Contact met Sporting PortugalDe 19-jarige Utrechter is het onderwerp van een soap die al maanden duurt. Begin dit jaar bracht Labyad een bezoek aan Sporting Portugal, dat hem graag wil aantrekken. PSV lichtte onlangs een optie in het contract van de Marokkaan, waardoor het talent tot medio 2014 vastligt. Labyad betwist echter de geldigheid van die optie. De clubleiding van PSV wil Labyad nu een heel nieuw en vorstelijk contract voorleggen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.